ponedjeljak, 12. srpnja 2010.

Malo gunganja za dobra stara vrimena...

Prvo pitanje, problem ili točka dnevnog reda jest dizalica. Kao što vidimo u sezoni koja je u punom jeku svi ljudi marljivo vade svoje kaiće na novoj dizalici. Dizalicu je proizvela renomirana marka pod nazivom "Fatamorgana". No nažalost do informacija o proizvođaču nisan uspi doć. Možda Pag 2? Točka broj dva su oni pontoni ca ležiju namo na tratinu na lokunju. Zac nisu u uporabi kako je najavljivano nego truliju? I da ne kazen ki bi zna iskoristit ono ca ima....
Točka broj tri je moje pitanje zac se ne opere pijaca jedno jutro dok nikoga nima vanka?! Ca je to toliki trošak? Kad smo već kod pijace, bilo bi lipo popravit oni reflektori ki svitliju na crikvu jerbo u onon mraku nacinit ikakvu fotografiju koja bi nan donila reklamu je naprosto, nemoguće.
Točka broj cetiri je još uvik i pari mi se da će bit vavik aktualno, pitanje smeća. Neznan zac još nisu svatili da im komunalni redari ne ciniju posal a pol smeća gre u jamu na vodice...Ili tlapiju da nisu svatili a zatvorili su oci....
Ala, nastavite daje....

P.S.
Zna MORebit ki u kojen je stadiju projekt kanala? Samo, muk i tišina okolo o tom...

1 komentar:

  1. najprije, glede i u svezi točke jedan: dizalica je namo samo je ti ne vidiš a izvođač na tom projektu je isti onaj ki je izve radove poravnivanja okolo magazinov za potrebe štandov. Firmi je ime ''Lominogu'' .
    druga točka: pontoni. Samo ti se pari da su ićeni na ledinu. Oni tamo imaju i te kako dobru funkciju. Kad dojdeju umorni bosanci na kupanje na celi dan autobuson, da se šoferi imaju di pružit i ubit oko, jerbo znamo da se oni ne kupaju.
    treta točka: pijaca se ne more oprat jerbo uvik nikoga ima na njoj. Samo zato.
    cetvrta točka: smeće.
    ca se tote ima prigovarat. Sve je baš onako kako smo znali da će bit i sad nam samo preostaje da se pomirimo sa tin.
    I za petu točku odma iman i prijedlog i odgovor: Kružni tok.
    Cudi me kako se još neki ni zaleti i pokosi oni šćapi. Libera bi nas te nakarade, a sebi bi omogući dobru zaradu ako tuži grad, jerbo mi je jedna osoba rekla da taj rotor ni ucrtan na nikakove karte od pulicije ni od firme ceste zadarske županije.
    Iman još materijala i za točku 6 a to je gubjenje šoldov od parkirališta, ali o tomen moremo drugi put....

    OdgovoriIzbriši