subota, 13. ožujka 2010.

Eppur si muove ?!

Ki lipi dan je danas osvanu. Malo san posa nacinit đir da vidin ca se cini i ima san ca za vidit. Nova smokva reste lipim tempom. Most, uvik nesto inkartivaju, bužaju a nigdi ne greju. Novo istezalište se nanka ni maklo vec dvi šetimane.
To cekaju bit ce kamen od kanala da moreju nasipat. Pa da.
Hidra još uvik stoji na rivu... Ozbiljno se cini nema ca, oti njihov posal. MORe bit kad vide sa čin imaju posla i odlučiju kako triba.
Ovi naš lipi dan na internetskoj razini je jako zanimljiv. Izgleda da smo dobili pašku verziju Jokera iz Batmana. Pojavili su se neki dvolični judi prema renomiranom vodećem paškom portalu pagpress. Pocat ću cinit maske za litnji karneval. Tema je "Dvoguzni".
Al u konačnici sve će finit Gradsko vijeće. Pa ako se povijest bude ponavljala bit će dobro jer uvik su naši plemići u povijesti znali radit dobro za ovi Pag. Oni su sastavjali Veliko vijeće pa ga moremo usporedit sa današnjim Gradskim.
To veliko vijeće je čak moguće odlucivalo di će se gradit novi grad. Imamo jedan veli sukob generacija sad. Današnji nas žele tornat u prošlost, kaj lipo.
Ma neću više gungat jerbo i nako više nima koristi, ki je otvori oci moga je svatit sve ca smo mu stili reć.
Gren vanka na vo lipo vrime. Ajmo itit jedan flash mob na temu našeg vrhovnog komandanta. Poć ispred općine, niš ne cinit i držat mobitel na uho. Vo se moramo dogovorit hah...
Ma ca se brinemo uopće, imamo novi kružni tok. Krećemo se, samo u krug. A onog dana kad izajedmo cemo po staroj paškoj tradiciji vola peć na rivu. Otvorite oci judi....
Rozi u tašku...

Nema komentara:

Objavi komentar