utorak, 30. ožujka 2010.

Grete mi na živci.....

Ne moren zdurat da vo ne notam sviman. Ove turle ke su našle pisat okolo kako je gotova ideja o kanalu nisu u pravu. Uzmite nešto pametno za cinit a ne tu zajebavat ljude. Ma u ostalom zna se ke su te osobe. Kanal još nije gotova stvar i još se moremo i MORAMO suprostavit!!!! Ovi put jednostavno ne smimo pustit zlo... Meni se cini da neki još nisu sve svatili.... Današnji koncert je pokušaj zamagljivanja očiju i situacije!!!!!!!!!! Sutra je dan o kojem će uvelike ovisit situacija u naš grad!!!!! Sutra ostavite svoje gunganje okolo i pojte u vijećnicu, dokažite ca ste i zac se zovete PAŽANI I PAŠKINJE!!!!!!!!! Zauzmite se za ovaj grad, budućnost svoje dice, i osigurajte sebi mirnu starost!!!!!!!!!!!! Ovoj nepravdi će do kraj i to brzo. Ja kažen da kanala neće i ne smi bit. Ako mi ki najde jednu pozitivnu stranu kanala neka ju napiše u komentare pa ću je argumentirat sa mnogo kontradiktornih!!!!!!!!! Ovaj grad ne čini mafija, činimo ga MI. MI imamo pravo ca ćemo sa njim. MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni trepiju, i tako im i triba....A ne pojave li se sutra bit će belaja..... Onda znate koliko im je stalo do interesa građana i njihovih želja.....

Broj komentara: 9:

  1. Pa moraju se pojavit. Dobro ih pogledajte da nisu našminkani jer im je nemoguće sakrit crvenilo od srama što pokušavaju provesti. Uništiti Pag. Nisu ni oni baš tako blesavi da ne znaju što rade, samo im mač visi nad glavom, a betonski blok je spreman. Ja mislim da sada više i nisu takuini u pitanju. Stavite ih na poligraf (detektor laži).
    P.S. Neka svakom tko se javi za riječ prvo pitanje bude: ZAŠTO SE GRADI KANAL.Da li zbog mača, dali zbog betonskog bloka ili ipak zbog takuina.

    OdgovoriIzbriši
  2. I kao drugo pitanje: Tko bi gradio KANAL
    Aha pa ovi dole navedeni!

    Matični broj
    080554987
    OIB
    51408022337
    Registarski sud
    Trgovački sud u Zagrebu
    Tvrtka
    MOREUZ d.o.o. za trgovinu i usluge
    Skraćena tvrtka
    MOREUZ d.o.o.
    Sjedište
    Zagreb, Gajeva 2
    Pravni oblik
    društvo s ograničenom odgovornošću
    Temeljni kapital
    20,000.00 kuna
    Članovi Društva - osnivači
    Želimir Dodder, rođen/a 30.06.1954, putovnica: 001914759/03, PU Zagreb
    - jedini član d.o.o.

    PAŠKA REBRA
    Pod stavkom imovina Paška rebra Vlada je odlučila sanirati ukupno 98.489.000 kuna kredita koliko je Ljerka Ercegović izdvojila za pokrivanje malverzacija bivšega glasnogovornika HDZ-a Ivice Ropuša, negdašnje mlade perjanice HDZ-a Marija Kapulice i tajkuna Želimira Dodera.
    Afera Paška rebra otvorena je u srpnju 1997., kada je paško gradsko poglavarstvo raspisalo natječaj za prodaju zemljišnih čestica koje su predviđene za zonu turističke i poslovne gradnje. Na natječaju je pobijedio Želimir Doder, a cijela transakcija bila je prepuna nezakonitosti.
    MURTERSKA "SLANICA"
    Ističe se da je pretvorba murterskog poduzeća obavljena pod više nego sumnjivim okolnostima kada je njezinim većinskim vlasnikom postao Želimir Doder i njegova tvrtka "Eurošped" iz Zagreba.
    Najvećem vjerovniku "Slanice" — Zagrebačkoj banci koja potražuje 65 milijuna kuna priznaju se potraživanja tek od 13 milijuna kuna — koliko je uloženo u hotel "Colentum", a za ostatak će se morati obratiti tajkunu Želimiru Doderu koji je najveći dio kredita iskoristio za svoju tvrtku "Eurošped" iz Zagreba. Doder i od ovogodišnje turističke zarade "Slanice" prigrabio 70 tisuća DEM. -—Najveći dio vjerovnika ostat će kratkih rukava.
    SUVREMENA ŽENA, ZAGREB
    6.2. Ocjena postupaka privatizacije
    Postupci privatizacije nisu u potpunosti obavljeni u skladu sa zakonskim propisima.
    Revizijom je utvrđeno:
    - Želimir Dodder je, na temelju ugovora o prijenosu dionica Društva, zaključenog 2. lipnja
    1997., prenio na društvo Heder d.o.o., Zagreb 2 199 otplaćenih dionica odnosno 24,34%
    udjela u temeljnom kapitalu Društva. U knjizi dionica Društva navedena promjena evidentirana
    je na dan zaključenja ugovora.
    Želimir Doder i društvo Heder d.o.o. nisu o otpuštanju odnosno o stjecanju dionica
    Društva obavijestili Komisiju za vrijednosne papire, što nije u skladu s odredbama članka 74.

    KREŠIMIR DŽEBA

    Nakon Tutina uhićenja, Marinov je također stjeran u buksu zbog dilanja heroina, koji mu je, navodno, u džip podmetnuo ubijeni Kresimir Džeba, Čapljinac, a dzip je bio vlasništvo Želimira Dodera, mostarskog Srbina kojemu su u Zagrebu bila otvorena sva vrata, jer je naveliko dilao oružjem i dobro poznavao nekoliko hercegovačkih političara u Mostaru i Zagrebu.
    KLUB AG MATOŠ
    ZAGREB – Zbog neplaćanja poreza jučer je zatvorena elitna zagrebačka kavana-klub »A. G. Matoš« na uglu Trga bana Jelačića i Gajeve ulice. Naime, po rješenju Porezne uprave, klub je do 5. ožujka trebao uplatiti 105.000 kuna, no to nije učinjeno »zbog drastičnog pada prometa«. Mirjana Jurina, glasnogovornica direktora kluba Želimira Dodera, …
    GAJAC
    PAG - RAZVOJ
    To i još puno takvih stvari moguće je naći na internetu, ali nagradno pitanje je: Nađi jednu pozitivnu stvar na ime Želimir Doder i koje su reference MOREUZA d.o.o.

    I nemojte padati u apatiju zbog Pagpressovog blogera, treba se zauzeti za Pag i nije istina da se ništa ne može učiniti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast...Drago mi je da ima jos takvih ka ca san ja.... Danas je dan ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Još jedno nagradno pitanje: Naći jednu pozitivnu stvar koja ima veze sa našim Tinom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Na prigovor da za kanal nije dovoljna samo studija utjecaja na okoliš, Ivo Fabijanić Škofun izjavio je da je grad dao zahtjev za izradu gospodarske studije. U uputi ministarstva, uz Pag se vezuje samo uvjet tunela i mostova. Znamo li kome je grad uputio takav zahtjev i kad?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne znamo...Neznamo ni tko bi radio ceste i tunele itd. Mozda Moreusz sa svojih 20.000 kn

    OdgovoriIzbriši
  7. Greš mi na živci.Niš nisi objavi već 24 dana, a tema kolko te voja. Ala napiši ca god.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zbog tehnickih poteskoca nisan moga pisat dosta dugo...uskoro....isprike, Pagheroes

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da vam je vrijeme da se obračunate s tim Herceg-govnima i HDZ-ovskim kriminalcima koji vam žele uništiti djedovinu. Goli otok vam je blizu, samo ih dobro izbatinajte prije toga!

    OdgovoriIzbriši