ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

Gremo po još!


Tužno je gedat kako se drugi dan odma pocimjemo karat. Čemu? PSP/SDP/DC koalicija nije doživila nikakv loš rezultat. Zapravo ako usporedimo rezultate sa prošlih izbora i ove sad moreju se tuć nogon u guzicu s obzirom na uspjeh. To pokazuje da ni sviman u grad propuh u glavu već da se grad pomalo budi i oslobađa terora vladajućih.
Sad je vrime kad moramo bit najuporniji, najsložniji i pokazat im da ne moreju dirigirat ovim gradom kako očeju! 02.06. 2013 je dan kada imamo mogućnost maknut probisvijeta sa čela našeg grada.
Imamo dva tjedna da pokažemo onom drugom delu naroda kakva je zapravo situacija. Da šoldi trajeju par dan ali zadovoljstvo i ponos su vječiti.
I zato nemojte tratit vrime i energiju na blaćenje. Ca je tu je, niš se ne more sad prominit. Ca vi mislite da je njiman lako? Ovih par desetaka glasova ni nikakva prednost.
I zato dignite guzice od katride i čapajte se posla. A onda kad nam bude grad vodila prava osoba, moć ćete se odmarat i guštat u novoj slici Paga. Slici Paga ki gre naprid, ki je optimističan i vedar, ki je u konačnici NAŠ VOLJENI GRAD.

2 komentara: